ИНДУСТРИСКИ АБРИХТЕР - RBS-600 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ИНДУСТРИСКИ АБРИХТЕР – RBS-600

  • Бесплатна испорака.
  • 2 години гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Опис

Опис

 

Модел RBS-600
Максимална ширина на обработка 600mm
Максимална дебелина на обработка 5mm
Број на вртежи 5000r/min
Дијаметар на осовина φ105mm
Тип на осовина Спирална (со коцкасти сечила)
Вкупна должина на работната маса 2500mm (3000mm опционално)
Моќност на моторот 5.5kW
Димензии на машината 2500x1040x1050mm
Тежина 640kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ