АБРИХТЕР - HM530P - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

АБРИХТЕР – HM530P

Опис

Опис

Модел HM530P
Максимална дебелина на сечење 8mm
Ограда за рамнење 1500x155mm
Навалување на ограда 45° -90°
Големина на маса за рамнење 2900x530mm
Висина на маса за рамнење 890mm
Моќност 7700w/5500w
Волти 400V
Дијаметар на вретено 125mm
Брзина на вретено 4700min-1
Број на сечила 4
Нето тежина 835kg
Бруто тежина 1.050kg
Димензии (LWH) 3.000×1.200×1.250mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ