АБРИХТЕР - HM410P - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

АБРИХТЕР – HM410P

Опис

Опис

Модел HM410P
Максимална дебелина на сечење 8mm
Ограда за рамнење 1500x155mm
Навалување на ограда 45° -90°
Големина на маса за рамнење 2650x410mm
Висина на маса за рамнење 800mm
Моќност 5600w/4000w
Волти 400V
Дијаметар на вретено 125mm
Брзина на вретено 4700min-1
Број на сечила 4
Нето тежина 750kg
Бруто тежина 910kg
Димензии (LWH) 2.800×1.200×1.250mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ