ТРАНСПОРТЕР - RK1321 - Radek

ТРАНСПОРТЕР – RK1321

Спецификација

Спецификација

Ефективна работна ширина 0-1300mm
Ефективна дебелина на обработка 3-80mm
Минимална должина на обработка 400mm
Брзина на трансфер 1-6m/min
Моќност 0.4kw
Димензии 2000*1550*900mm
Опис на тело на машина Рамка: изработена од алуминиум

Појас: 2мм ПВЦ рамен ремен (увозен)

Опис на возно тркало Големина: Φ110 * 1330, Материјал: 45 #лесна челична цевка, Количина:2
Возечки мотор 380v 1HP вертикален *1
Редуктор 63# 30:1 *1
Инвертер 75kw *1

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ