ТРАНСПОРТЕР СО РОЛЕРИ - RK1324 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ТРАНСПОРТЕР СО РОЛЕРИ – RK1324

Опис

Опис

Ефективна работна ширина 0-1300mm
Ефективна дебелина на обработка 2-80mm
Минимална должина на обработка 400mm
Брзина на трансфер 1-6m/min
Моќност 0.75kw
Димензии 2500*1500*900mm
Опис на тело на машина Рамка: изработена од алуминиум

Гумен валјак, средно растојание 200mm

Мотор за намалување на брзината 0.75KW *1
Инвертер 75KW *1

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ