КОНТАКТ - Radek

КОНТАКТ

Колку повеќе не познавате, толку повеќе ни верувате...

КОНТАКТ ФОРМА

3 + 3 =

ЛОКАЦИЈА

Адреса: Јадранска Магистрала 71б, Скопје (Качанички пат, индустриска зона Визбегово)

Мобилен тел: +389 70 215 994

Фиксен тел: 02 3095 002

Е-маил: [email protected]

Работно време

Понеделник – Петок: 09:00-17:00

Сабота: 09:00-14:00

Радек