SHARRË NË SHIRIT – RK32

  • Ju faleminderit per kohen qe e ndat ti shikoni produktet e tona.
  • Per me shum informata reth produktit na kontaktoni ose na vizitoni ne sallonin tone. Kemi klase te larte te masinave (Premium machine) te prodhuara nga Korea. Prodhim boteror me kualitet te vertetuar dhe pervoje me shume se 70 vite.
  • Youtube видео: RADEK WOODWORKING MACHINES
Kodi: RK32 Kategoria: Etiketë:

Përshkrimi

Përshkrimi

Modeli
RK32
Fuqia motorike 4000w
Diametri i rrotës 700mm
Dimensionet e sharrës 4690×10-40×0.65mm
Shpejtësia e sharrës 9m/s
Dimensionet e tavolinës 750x600mm
Pjerrësia e tavolinës 0-45°
Gjerësia maksimale e prerjes 682mm
Thellësia maksimale e prerjes 350mm
Pesha 500/570kg
Dimensionet 2230x700x1090mm