SHARRË NË SHIRIT – RK24

  • Ju faleminderit per kohen qe e ndat ti shikoni produktet e tona.
  • Per me shum informata reth produktit na kontaktoni ose na vizitoni ne sallonin tone. Kemi klase te larte te masinave (Premium machine) te prodhuara nga Korea. Prodhim boteror me kualitet te vertetuar dhe pervoje me shume se 70 vite.
  • Youtube видео: RADEK WOODWORKING MACHINES
Kodi: RK24 Kategoria: Etiketë:

Përshkrimi

Përshkrimi

Modeli RK24
Fuqia motorike 3000w
Diametri i rrotës 600mm
Dimensionet e sharrës 4080×10-40×0.65mm
Shpejtësia e sharrës 10m/s
Dimensionet e tavolinës 595×495(866×495)mm
Pjerrësia e tavolinës 0-45°
Gjerësia maksimale e prerjes 560mm
Thellësia maksimale e prerjes 310mm
Pesha 310/360kg
Dimensionet 2060x590x890mm