SHARRË NË SHIRIT – RK22

  • Ju faleminderit per kohen qe e ndat ti shikoni produktet e tona.
  • Per me shum informata reth produktit na kontaktoni ose na vizitoni ne sallonin tone. Kemi klase te larte te masinave (Premium machine) te prodhuara nga Korea. Prodhim boteror me kualitet te vertetuar dhe pervoje me shume se 70 vite.
  • Youtube видео: RADEK WOODWORKING MACHINES
Kodi: RK22 Kategoria: Etiketë:

Përshkrimi

Përshkrimi

Modeli RK22
Fuqia motorike 3000w
Diametri i rrotës 550mm
Dimensionet e sharrës 3855×10-40×0.62mm
Shpejtësia e sharrës 15m/s
Dimensionet e tavolinës  700x485mm
Pjerrësia e tavolinës 0-20°
Gjerësia maksimale e prerjes 535mm
Thellësia maksimale e prerjes 300mm
Pesha 310/370kg
Dimensionet 2030x620x940mm