SHARRË NË SHIRIT – RK20

  • Ju faleminderit per kohen qe e ndat ti shikoni produktet e tona.
  • Per me shum informata reth produktit na kontaktoni ose na vizitoni ne sallonin tone. Kemi klase te larte te masinave (Premium machine) te prodhuara nga Korea. Prodhim boteror me kualitet te vertetuar dhe pervoje me shume se 70 vite.
  • Youtube видео: RADEK WOODWORKING MACHINES
Kodi: RK20 Kategoria: Etiketë:

Përshkrimi

Përshkrimi

Modeli RK20
Fuqia motorike 3000w
Diametri i rrotës 500mm
Dimensionet e sharrës 3500×10-40×0.62mm
Shpejtësia e sharrës 10m/s
Dimensionet e tavolinës 595×495(730×495)mm
Pjerrësia e tavolinës 0-45°
Gjerësia maksimale e prerjes 475mm
Thellësia maksimale e prerjes 280mm
Pesha 265/305kg
Dimensionet 1910x550x790mm