SHARRË NË SHIRIT – RK18

  • Ju faleminderit per kohen qe e ndat ti shikoni produktet e tona.
  • Per me shum informata reth produktit na kontaktoni ose na vizitoni ne sallonin tone. Kemi klase te larte te masinave (Premium machine) te prodhuara nga Korea. Prodhim boteror me kualitet te vertetuar dhe pervoje me shume se 70 vite.
  • Youtube видео: RADEK WOODWORKING MACHINES
Kodi: RK18 Kategoria: Etiketë:

Përshkrimi

Përshkrimi

Modeli RK18
Fuqia motorike 2200w
Diametri i rrotës 460mm
Dimensionet e sharrës 3430×10-40×0.6mm
Shpejtësia e sharrës 10m/s
Dimensionet e tavolinës 595×495(730×495)mm
Pjerrësia e tavolinës 0-45°
Gjerësia maksimale e prerjes 445mm
Thellësia maksimale e prerjes 330mm
Pesha 210/250kg
Dimensionet 1910x550x730mm