SHARRË NË SHIRIT – RK16

  • Ju faleminderit per kohen qe e ndat ti shikoni produktet e tona.
  • Per me shum informata reth produktit na kontaktoni ose na vizitoni ne sallonin tone. Kemi klase te larte te masinave (Premium machine) te prodhuara nga Korea. Prodhim boteror me kualitet te vertetuar dhe pervoje me shume se 70 vite.
  • Youtube видео: RADEK WOODWORKING MACHINES
Kodi: RK16 Kategoria: Etiketë:

Përshkrimi

Përshkrimi

Modeli RK16
Fuqia motorike 1500w
Diametri i rrotës 400mm
Dimensionet e sharrës 2950×6-20×0.52mm
Shpejtësia e sharrës 10m/s
Dimensionet e tavolinës 500X400mm
Pjerrësia e tavolinës 0-45°
Gjerësia maksimale e prerjes 375mm
Thellësia maksimale e prerjes 200mm
Pesha 137/147kg
Dimensionet 1760x600x480mm