SHARRË NË SHIRIT – RK14

  • Ju faleminderit per kohen qe e ndat ti shikoni produktet e tona.
  • Per me shum informata reth produktit na kontaktoni ose na vizitoni ne sallonin tone. Kemi klase te larte te masinave (Premium machine) te prodhuara nga Korea. Prodhim boteror me kualitet te vertetuar dhe pervoje me shume se 70 vite.
  • Youtube видео: RADEK WOODWORKING MACHINES
Kodi: RK14 Kategoria: Etiketë:

Përshkrimi

Përshkrimi

Modeli RK14
Fuqia motorike 750w
Diametri i rrotës 350mm
Dimensionet e sharrës 2400×6-20×0.52mm
Shpejtësia e sharrës 10;12m/s
Dimensionet e tavolinës 500X400mm
Pjerrësia e tavolinës 0-45°
Gjerësia maksimale e prerjes 335mm
Thellësia maksimale e prerjes 160mm
Pesha 82/88kg
Dimensionet 1230x530x400mm