SHARRË NË SHIRIT – RK12

  • Ju faleminderit per kohen qe e ndat ti shikoni produktet e tona.
  • Per me shum informata reth produktit na kontaktoni ose na vizitoni ne sallonin tone. Kemi klase te larte te masinave (Premium machine) te prodhuara nga Korea. Prodhim boteror me kualitet te vertetuar dhe pervoje me shume se 70 vite.
  • Youtube видео: RADEK WOODWORKING MACHINES
Kodi: RK12 Kategoria: Etiketë:

Përshkrimi

Përshkrimi

Modeli RK12
Fuqia motorike 550w
Diametri i rrotës 315mm
Dimensionet e sharrës 2270×6-20×0.52mm
Shpejtësia e sharrës 6;12m/s
Dimensionet e tavolinës 500X400mm
Pjerrësia e tavolinës 0-45°
Gjerësia maksimale e prerjes 300mm
Thellësia maksimale e prerjes 160mm
Pesha 74/79kg
Dimensionet 1100x500x400mm