MAKINERIA MULTIFUNKSIONALE – RK393D

  • Ju faleminderit per kohen qe e ndat ti shikoni produktet e tona.
  • Per me shum informata reth produktit na kontaktoni ose na vizitoni ne sallonin tone. Kemi klase te larte te masinave (Premium machine) te prodhuara nga Korea. Prodhim boteror me kualitet te vertetuar dhe pervoje me shume se 70 vite.
  • Youtube видео: RADEK WOODWORKING MACHINES
Kodi: RK393D Kategoria: Etiketë:

Përshkrimi

Përshkrimi

Gjerësia maksimale e nivelimit 300mm
Дијаметар на нож 305mm
Diametri i thikës 3mm
Gama e nivelimit 6-120mm
Gjatësia minimale për nivelim 150mm
Trashësia maksimale e prerjes 110mm
Diametri maksimal i shpimit 13mm
Gjerësia maksimale e bluesit 16mm
Shpejtësia ushqyese 6.5m/min
Numri i rrotullimeve 3500r/min
Fuqia motorike 2.2 kW
Dimensionet 1270x655x480mm
Pesha 206/234kg