MAKINERIA MULTIFUNKSIONALE – RK292A

  • Ju faleminderit per kohen qe e ndat ti shikoni produktet e tona.
  • Per me shum informata reth produktit na kontaktoni ose na vizitoni ne sallonin tone. Kemi klase te larte te masinave (Premium machine) te prodhuara nga Korea. Prodhim boteror me kualitet te vertetuar dhe pervoje me shume se 70 vite.
  • Youtube видео: RADEK WOODWORKING MACHINES
Kodi: RK292A Kategoria: Etiketë:

Përshkrimi

Përshkrimi

1. Nivelimin
Diametri i prerjes F74mm
Numri i rrotullimeve 3500r/min
Dimensionet e këndit 210×30×3mm
Gjerësia maksimale e prerjes 200mm
Gjatësia e tavolinës për nivelim 960mm
Trashësia maksimale për nivelim 3mm
2.  Sharra
Diametri i thikës 250mm
Numri i rrotullimeve 3500r/min
Trashësia maksimale për prerje 70mm
3. Pjesa tjetër
Diametri maksimal i shpimit 13mm
Thellësia maksimale e shpimit 90mm
Fuqia motorike 1.5 kW
Dimensionet 1130×600×450mm
Pesha 98/113kg