MAKINERIA MULTIFUNKSIONALE – RK291A

  • Ju faleminderit per kohen qe e ndat ti shikoni produktet e tona.
  • Per me shum informata reth produktit na kontaktoni ose na vizitoni ne sallonin tone. Kemi klase te larte te masinave (Premium machine) te prodhuara nga Korea. Prodhim boteror me kualitet te vertetuar dhe pervoje me shume se 70 vite.
  • Youtube видео: RADEK WOODWORKING MACHINES
Kodi: RK291A Kategoria: Etiketë:

Përshkrimi

Përshkrimi

1. Nivelimin
Diametri i prerjes F62mm
Numri i rrotullimeve 3500r/min
Dimensionet e këndit 125×22×3mm
Gjerësia maksimale e prerjes 120mm
Gjatësia e tavolinës për nivelim 600mm
Trashësia maksimale për nivelim 3mm
2. Sharra
Diametri i thikës 200mm
Numri i rrotullimeve 3500r/min
Trashësia maksimale për prerje 65mm
3. Pjesa tjetër
Diametri maksimal i shpimit 13mm
Thellësia maksimale e shpimit 70mm
Numri i rrotullimeve 8000rpm
Fuqia motorike 1 kW
Dimensionet 660×390×370mm
Pesha 46/48kg