MAKINERI E KOMBINUAR – RK410

  • Ju faleminderit per kohen qe e ndat ti shikoni produktet e tona.
  • Per me shum informata reth produktit na kontaktoni ose na vizitoni ne sallonin tone. Kemi klase te larte te masinave (Premium machine) te prodhuara nga Korea. Prodhim boteror me kualitet te vertetuar dhe pervoje me shume se 70 vite.
  • Youtube видео: RADEK WOODWORKING MACHINES

Përshkrimi

Përshkrimi

Gjerësia maksimale e rafshimit 400mm
Gjerësia maksimale e tërthortë 2800mm
Gjerësia e prerjes mes sharrës dhe rrethojës 880mm
Diametri i thikës F305mm
Rregullimi i këndit të thikës 0°~45°
Lartësia e prerjes 90mm
Lartësia e prerjes me sharrë prej 45° 45mm
Gama e rafshimit 6-240mm
Diametri i bluesit F30mm
Numri i rrotullimeve të bluesit 1750,3500,6700 rpm
Sauger për thithjen e pluhurit 120mm/100mm
Gjatësia e dobishme e bluesit 85mm
Diametri maksimal i shpuesit 16mm
Fuqia motorike për rafshim 3kW 400V , 50 Hz
Fuqia motorike e sharrës/bluesit 2.2kW 400V, 50Hz
Pesha 780/850kg
Dimensionet 2150x1560x1050mm
2700x350x220mm