MAKINERI E KOMBINUAR – RK310H

  • Ju faleminderit per kohen qe e ndat ti shikoni produktet e tona.
  • Per me shum informata reth produktit na kontaktoni ose na vizitoni ne sallonin tone. Kemi klase te larte te masinave (Premium machine) te prodhuara nga Korea. Prodhim boteror me kualitet te vertetuar dhe pervoje me shume se 70 vite.
  • Youtube видео: RADEK WOODWORKING MACHINES
Kodi: RK310H Kategoria: Etiketë:

Përshkrimi

Përshkrimi

1.1 Sipërfaqja për bluarje
Diametri i boshtit të tehut (me 3 teha) F72mm
Dimensionet e tehut 310x30x3mm
Gjatësia e zonës e punës 300mm
Thellësia maksimale e prerjes 4mm
Rregullimi i këndit të tehut 90°~45°
Fuqia motorike 3kW
1.2 Rafshim për nga trashësia
Gjerësia maksimale e materialit 300mm
Lartësia e punës 3~230mm
Shpejtësia e “ngasjes” 7m/min
Thellësia maksimale e prerjes 4mm
Fuqia motorike 3kW
1.3 Sharra
Dimensionet e tehut F305mm
Diametri i hapjes së thikës F30mm
Koha e ndalimit ≤9sec
Gjerësia maksimale e prerjes 820mm
Gjatësia maksimale e prerjes 1900mm
Fuqia motorike 2.2kW 220V(380V)50Hz
1.4 Profilimi
Scorer blade dia F80mm
Hole dia F20mm
Nurmi i rrotullimeve 8000rpm
1.5 Bluesi
Diametri i bluesit F30mm(F35-F40-F50)
Dalja maksimale e bluesit nga tavolina 155mm
Numri i rrotullimeve të bluesit 1400,3500,6000,8000rpm
Fuqia motorike 2.2kW 220V(380V)50Hz
1.6 Shpuesi
Diametri i shpuesit F3~16mm
Thellësia maksimale e shpuesit 80mm
Dimensionet 1550x1140x1050mm
1960x350x600mm
Pesha 670/800kg