MAKINERI E KOMBINUAR – RK310

  • Ju faleminderit per kohen qe e ndat ti shikoni produktet e tona.
  • Per me shum informata reth produktit na kontaktoni ose na vizitoni ne sallonin tone. Kemi klase te larte te masinave (Premium machine) te prodhuara nga Korea. Prodhim boteror me kualitet te vertetuar dhe pervoje me shume se 70 vite.
  • Youtube видео: RADEK WOODWORKING MACHINES
Kodi: RK310 Kategoria: Etiketë:

Përshkrimi

Përshkrimi

Gjerësia maksimale e rafshimit 300mm
Gjerësia maksimale e tërthortë 1250mm
Gjerësia e prerjes mes sharrës dhe rrethojës 880mm
Diametri i thikës F305mm
Rregullimi i këndit të thikës 0°~45°
Lartësia e prerjes 90mm
Lartësia e prerjes me sharrë prej 45° 65mm
Gama e rafshimit 6-240mm
Diametri i bluesit F30mm
Numri i rrotullimeve të bluesit 1750,3500,6700 rpm
Sauger për thithjen e pluhurit 120mm/100mm
Gjatësia e dobishme e bluesit 85mm
Diametri maksimal i shpuesit 16mm
Fuqia motorike 2.2kW 220V, 50Hz
Pesha 475/555kg
Dimensionet 1550x1140x1050mm
1960x60x60mm