MAKINERI E KOMBINUAR – RK260 G1

  • Ju faleminderit per kohen qe e ndat ti shikoni produktet e tona.
  • Per me shum informata reth produktit na kontaktoni ose na vizitoni ne sallonin tone. Kemi klase te larte te masinave (Premium machine) te prodhuara nga Korea. Prodhim boteror me kualitet te vertetuar dhe pervoje me shume se 70 vite.
  • Youtube видео: RADEK WOODWORKING MACHINES
Kodi: RK260 G1 Kategoria: Etiketë:

Përshkrimi

Përshkrimi

Gjerësia maksimale e rafshimit 250mm
Gjerësia maksimale e tërthortë 300mm
Gjerësia e prerjes mes sharrës dhe rrethojës 420mm
Diametri i thikës F250mm
Lartësia e prerjes 70mm
Gama e rafshimit 6-120mm
Diametri i bluesit F20/30mm
Numri i rrotullimeve të bluesit 8100  rpm
Diametri maksimal i shpuesit 12mm
Fuqia motorike 1.5kW 220V, 50Hz
Pesha 210/255kg
Dimensionet 1130x800x700mm