MAKINERI E KOMBINUAR – RK210

  • Ju faleminderit per kohen qe e ndat ti shikoni produktet e tona.
  • Per me shum informata reth produktit na kontaktoni ose na vizitoni ne sallonin tone. Kemi klase te larte te masinave (Premium machine) te prodhuara nga Korea. Prodhim boteror me kualitet te vertetuar dhe pervoje me shume se 70 vite.
  • Youtube видео: RADEK WOODWORKING MACHINES
Kodi: RK210 Kategoria: Etiketë:

Përshkrimi

Përshkrimi

Gjerësia maksimale e rafshimit 200mm
Gjerësia maksimale e tërthortë 270mm
Gjerësia e prerjes mes sharrës dhe rrethojës 270mm
Diametri i thikës F250mm
Lartësia e prerjes 65mm
Gama e rafshimit 6-90mm
Diametri i bluesit F20mm
Numri i rrotullimeve të bluesit 3000  rpm
Diametri maksimal i shpuesit 12mm
Fuqia motorike 1.5kW 220V, 50Hz
Pesha 135/165kg
Dimensionet 1130x710x570mm