Për ne

Sa më shumë na njihni, aq më shumë na besoni ...

Për ne

Sa më shumë na njihni, aq më shumë na besoni ...

Të nderuar vizitorë,

Mirë se vini në prezantimin e kompanisë RADEK.

RADEK është një kompani e njohur që ju ofron makineri me cilësi të lartë për përpunimim e drurit, metaleve, aluminit dhe plastikës.

I përbërë nga një ekip i menaxherëve dhe teknikëve me përvojë shumëvjeçare, qëllimi i ekipit Radek është plasimi i produkteve me cilësi të besueshme dhe të lartë në treg, edukimit të vazhdueshëm, në mënyrë për të mbajtur ritmin me trendet botërore dhe inovacionit, dhe për të zgjeruar rrjetin e klientëve të kënaqur.

Duke ndërtuar besim në bazë të respektit reciprok me klientët, ne besojmë se do të kemi sukses në këtë.

Ne jemi importues të drejtpërdrejtë të makinerive për përpunimim të drurit, metalit, aluminit dhe plastikës nga disa prodhues europianë dhe botërorë.

Shpresojmë se më detajisht do të njoftoheni me punën tonë dhe do të siguroheni se misioni themelor i kompanisë tonë është që të jetë numri më i madh i mundshëm i klientëve të kënaqur.

Na lejoni që të ju njoftojmë, ndërsa ne ju premtojmë që tek ne do të gjeni një partner biznesi të besueshëm dhe të sigurtë, sepse për ne cilësia është në rradh të parë.

Në faqen tonë ju mund ti shfletoni produktet tona dhe të njiheni me karakteristikat e tyre.