ТРАНСПОРТЕР - RK-V480 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ТРАНСПОРТЕР – RK-V480

ШИФРА: RK-V480 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Moдел RK-V480
Брзина A B Споро Брзо
21 44 4 8
25 40 5.2 10.4
40 25 13.4 26.8 Станд.
44 21 17.5 34.9 Избор.
Moтор 0.75/0.55kw   50Hz   2/4 Pole  2800/1400rpm  1HP
Контрола на брзина Прекинувач
Големина на ролери Φ120mm x 60mm(W) Брег 60HA
Суспензија 17mm
Макс. покривност на ролери 416mm
Мин. дозволена должина 165mm
N.W 63kg
G.W 69kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ