СУШАРА - RK50 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

СУШАРА – RK50

ШИФРА: RK50 Категорија:

Опис

Опис

Назив Бојлер со греење на топла пареа + елекрично топлење за двојна намена. 1
Кабинет Внатрешна големина: 6.50m должина, 5.50m ширина и 5.00m висина. 1
Бојлер 500,000 калориски бојлер на топла пареа 1
Оџак Материјал: заварена специјална челична плоча. φ280mm, должина: 6700mm, секој оддел 3350mm. 1
Стаклена цевка φ20mm, должина: 450mm. 1
Резервоар за вода Дебелина 8.0mm, капацитет за вода 200L. Материјал: заварена специјална челична плоча. 1
High temperature lines Материјал: специјална жица за силикон со висока температура 200 степени. 1
Главни фенови за висока температура Моќност 7.50kw. материјал: целосно јаглероден челик. 1
Вентилатори со аксијален проток со висока температура и висока влажност Моќност 2.20kw. материјал: целосно јаглероден челик. 3
Мерач на температурата при излез на воздухот Материјал: нерѓосувачки челик, температура од 300°C. 1
Систем за одводнување Материјал: целосно заварен челик, дебелина 2mm. φ240mm. 1

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ