СТЕРЕО ДВОСТРАНА МАШИНА ЗА ОТПРАШУВАЊЕ - RK1320 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

СТЕРЕО ДВОСТРАНА МАШИНА ЗА ОТПРАШУВАЊЕ – RK1320

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK1320 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK1320
Макс. Ширина на обработка 1300mm
Макс. Дебелина на обработка 2-90mm
Брзина на обработка Frequency alternator
Моќност на обработка 1.5kw
Моќност на ролер четки 1.5kw
Моќност на фен 0.32kw
Вкупна моќност 3.32kw
Димензии 3260*1780*1500mm
Тежина 1100kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ