РУТЕР СО ГОЛЕМА БРЗИНА - RK508 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

РУТЕР СО ГОЛЕМА БРЗИНА – RK508

ШИФРА: RK508 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK508
Големина на работна маса 800x600mm
Mакс. Работна дебелина 60mm
Mакс. Агол на навалување на работна маса 45°
Диаметар на сврдел 12.7 mm
Растојание помеѓу вретеното и столбот 800 mm
Брзина на вретено 18000r/min
Моќност 3kW
Тежина 440kg
Димензии на пакување 1420x820x1700mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ