Рутер со голема брзина - RK507А - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

Рутер со голема брзина – RK507А

ШИФРА: RK507А Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Големина на работна маса 500x630mm
Макс. работна дебелина 40mm
Макс. агол на навалување на работна маса 45°
Дијаметар 12.7mm
Брзина на сврдел 18000r/min
Моќност на инсталирање 3kw
Тежина 360kg
Димензии 1180x660x1350mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ