ПИЛА НА МАСА – RK12Q

  • Ви благодариме за одвоеното време и разгледување на нашите производи.
  • За повеќе информации околу производот контактирајте не или посетете не во нашиот изложбен салон.
  • Премиум класа на машини од светски производител со ДОКАЖАН квалитет и искуство повеќе од 70 години.
  • Youtube видео: RADEK WOODWORKING MACHINES
ШИФРА: RK12Q Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Модел RK12Q
Јачина на мотор 2kW 220V/50Hz
Димензии на пила 315x30x3x60mm
Дебелина на работна маса 2mm
Димензии на основната маса 550x800mm
Димензии на маса за проширување 800x400mm
Максимална ширина на рамнење на 0° 85mm
Максимална ширина на рамнење на 45° 60mm
Тежина 50/55kg
Димензии 850x600x430mm