ФОРМАТИЗЕР (КРОЈАЧ) - RK6116YII - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФОРМАТИЗЕР (КРОЈАЧ) – RK6116YII

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK6116YII Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Димензии

1600x2450x900 mm

Димензии на лизгачка табла

1600×375 mm

Должина на сечење

1500 mm

Висина на сечење

75 mm

Дијаметар на главен нож

300 mm

Дијаметар на пред сечило

120 mm

Брзина на главен нож

4000/6000 rpm

Брзина на пред сечило

8000 rpm

Дијаметар на главно вретено

30 mm
Дијаметар на второ вретено

20 mm

Главен мотор 4.0 kw
Мотор на пред сечило 0.75 kw
Тежина 450 KG

Агол на навалување главно сечило

45°~90°

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ