ПАНЕЛЕН КРОЈАЧ - LM380D - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ПАНЕЛЕН КРОЈАЧ – LM380D

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: LM-380D Категорија:

Опис

Опис

Модел LM380D
Должина на сечење 3800mm
Дебелина на сечење 120mm
Брзина на ротирање на главна пила 3910rpm
Брзина на ротирање на предсечило 4150rpm
Брзина на пила во движење напред 120 m/min
Брзина на пила во движење назад 120 m/min
Моќност на мотор на главна пила 18.5kw
Брзина на обработка 85 m/min

60 m/min

Отпрашување φ150mm×3
Вкупна моќност 40kw
Димензии 13384×6700×2020mm

(11700×9600×2020mm)

Тежина 12580kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ