ПАНЕЛЕН КРОЈАЧ - LM330HG - Radek

ПАНЕЛЕН КРОЈАЧ – LM330HG

ШИФРА: LM330HG Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел LM330HG
Должина на сечење 3280mm (опционално 2830, 3780mm)
Дебелина на сечење 90mm
Брзина на ротирање на главна пила 4200rpm
Брзина на ротирање на предсечило 6500rpm
Брзина на пила во движење напред 120 m/min (опционално 80 m/min)
Брзина на пила во движење назад 120 m/min (опционално 100 m/min)
Моќност на мотор на главна пила 15kw
Брзина на обработка 85 m/min
Отпрашување φ150mm×3

φ125mm×1

Вкупна моќност 21.5kw
Димензии 7000×5850×2000mm (опционално 7000×5400×2000mm / 7000×6350×2000mm)
Тежина 5350kg (опционално 5000, 5900kg)

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ