ПАНЕЛЕН КРОЈАЧ - LM330H - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ПАНЕЛЕН КРОЈАЧ – LM330H

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: LM330H Категорија:

Опис

Опис

Модел LM330H
Должина на сечење 3300mm
Дебелина на сечење 120mm
Брзина на ротирање на главна пила 3910rpm
Брзина на ротирање на предсечило 4150rpm
Брзина на пила во движење напред 90 m/min
Брзина на пила во движење назад 120 m/min
Моќност на мотор на главна пила 18.5kw
Брзина на обработка 85 m/min

60 m/min

Отпрашување φ150mm×3
Вкупна моќност 40kw
Димензии 9400×9200×2020mm
Тежина 12170kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ