ПАНЕЛЕН КРОЈАЧ - Fox3200 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ПАНЕЛЕН КРОЈАЧ – Fox3200

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: Fox3200 Категорија:

Опис

Опис

Модел Fox3200
Моќност на главна пила 7.5kw; опционално 11kw
Волти 3x400V
Должина на сечење 3200mm
Проекција на сечило Макс. 100mm
Моќност на предрезач 1.1kw
Брзина 25m/min
Тежина 3500kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ