ОТПРАШУВАЧ - RK90280 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ОТПРАШУВАЧ – RK90280

ШИФРА: RK90280 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK90280
Моќност 11kw
Брзина на ротација 1120r/min
Проток на воздух 20723m3/h
Воздушен притисок 1138.8Pa
Филтер вреќа Ф150*1800mm*110pcs
Големина на влез Ф550mm
Волумен на вреќа 15m3
Димензии 4300x2200x4100mm
Тежина 1580kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ