ОТПРАШУВАЧ - RK-2A - Radek

ОТПРАШУВАЧ – RK-2A

ШИФРА: RK-2A Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK-2A
Моќност на моторот 2.2kw
Дијаметар на вентилаторот 300mm
Дијаметар на влезот 3*100mm
Проток на воздух 4800m³/h
Горна филтер вреќа 480*800mm
Долна вреќа 480*800mm
Вкупна големина 960*500*2100mm
Големина на пакување 960*550*560mm
Нето маса 42kg
Бруто тежина 46kg
Проток на воздух (СММ) 80CMM
Проток на воздух (CFM) 2819CFM

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ

AlbanianEnglishGermanGreekMacedonianSerbian