ОТПРАШУВАЧ – RK300

  • Ви благодариме за одвоеното време и разгледување на нашите производи.
  • За повеќе информации околу производот контактирајте не или посетете не во нашиот изложбен салон.
  • Премиум класа на машини од светски производител со ДОКАЖАН квалитет и искуство повеќе од 70 години.
  • Youtube видео: RADEK WOODWORKING MACHINES
ШИФРА: RK300 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Модел RK300
Јачина на мотор 2HP
Дијаметар  на вентилатор 300mm
Влезен дијаметар 125mm
Број на вдлабнати дупки 2x100mm
Брзина на воздух на 50 HZ 1490CFM/42.155m³/min
Брзина на воздух на 60 HZ 1790CFM/50.58m³/min
Дијаметар на кеса 500mm
Висина на кеса 850mm
Волумен на кеса 0.153m³
Тежина 47/51kg
Димензии 920x580x580mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ