ОТПРАШУВАЧ – RK230L1

  • Ви благодариме за одвоеното време и разгледување на нашите производи.
  • За повеќе информации околу производот контактирајте не или посетете не во нашиот изложбен салон.
  • Премиум класа на машини од светски производител со ДОКАЖАН квалитет и искуство повеќе од 70 години.
  • Youtube видео: RADEK WOODWORKING MACHINES
ШИФРА: RK230L1 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Модел RK230L1
Јачина на мотор 1HP
Дијаметар  на вентилатор 230mm
Влезен дијаметар 100mm
Број на вдлабнати дупки 1x100mm
Брзина на воздух на 50 HZ 500CFM/14.15m³/min
Брзина на воздух на 60 HZ 600CFM/16.98m³/min
Дијаметар на кеса 370mm
Висина на кеса 640mm
Волумен на кеса 0.057m³
Тежина 30/33kg
Димензии 760x450x460mm