Машина за виткање лим - RK67Y 80/3200 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

Машина за виткање лим – RK67Y 80/3200

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK67Y 80/3200 Категорија:

Опис

Опис

 

Модел RK67Y 80/3200
Номинален притисок 800
Должина на работна маса 3200
Растојание помеѓу столбовите 2600
Длабочина на грло 250
Движење 120
Јачина на мотор 7.5
Големина на машина 3400*1600*2400

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ