ХОРИЗОНТАЛНА ЧЕТКАРКА - RK60A - Radek

ХОРИЗОНТАЛНА ЧЕТКАРКА – RK60A

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK60A Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK60A
Големина на ролер 300x300mm
Големина на појас 813mm,A тип
Брзина на ролер 0-700r/min Фреквенција
Brush roller 1.5KW four-level
Димензии 1240*610*880mm
Димензии на пакување 1280*790*1010mm
Должина на брусна лента 300mm
Дијаметар на брусна лента 300mm
Брзина на ротирање на брусна лента Frequency
Тежина 182kg
Електрични делови Schneider
Конвертор на фреквенција YATAI
Мотор Shanghai Libo
Вакуум Двојно вакуумирање

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ