МАШИНА ЗА ПЕЛЕТИ - RK65x55 - Radek

МАШИНА ЗА ПЕЛЕТИ – RK65x55

ШИФРА: RK65x55 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK65x55
Главна моќност 55kw
Дијаметар на пелети 6-12mm
Количина на ролери 2
Идеална влага 10-15% rH (биомаса, дрво)
Електрична енергија 380V 50Hz 3 фази
Трансмисија Редуктор на кутија за запчаници
Бруто тежина 1655kg
Целосни димензии 1480x730x1380mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ