Машина за лепење фолија и фурнир - RK300A-J - Radek

Машина за лепење фолија и фурнир – RK300A-J

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK300A-J Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK300A-J
Моќност 8 kw
Начин на лепење Ладен лепак
Ширина на ламинирање 300 mm
Макс. висина на работното парче 80 mm
Работна должина 400 mm – неограничено
Брзина на работа 2-25 m/min
Тежина 2T

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ

AlbanianEnglishGermanGreekMacedonianSerbian