МАШИНА ЗА ВИТКАЊЕ ПРОФИЛ - HM50 - Radek

МАШИНА ЗА ВИТКАЊЕ ПРОФИЛ – HM50

ШИФРА: HM50 Категорија:

Спецификација

Спецификација

 

Модел HM50
Моќност 3100w/2200w
Волти 400V
Макс. Димензија на коцкаст челик 35x35mm
Макс димензија на тркалезен челик Ø 35mm
Mакс. дебелина на ѕид 2 / 3mm
Дијаметар на вратило 50mm
Нето тежина 450kg
Бруто тежина 520kg
Димензии (LWH) 950x800x1.500mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ