МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ПОВРШИНА (АБРИХТ) - RK503 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ПОВРШИНА (АБРИХТ) – RK503

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK503 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK503
Максимална работна ширина 300mm
Максимална работна длабочина 3-5mm
Брзина на сврдел 5400rpm
Број на сечила 3 сечила
Јачина на мотор 2,2 kW (100% бакар)
Димензии на масата 1950x300mm
Димензии на оградата 900x95mm
Агол на наклон на врвот 10°
Дијаметар на вратилото на сечилото 73mm
Тежина 230 kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ