МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ПОВРШИНА (АБРИХТ) – RK502 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ПОВРШИНА (АБРИХТ) – RK502

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK502 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK502
Максимален работна ширина 260mm
Максимална работна длабочина 3-5mm
Брзина на сврдел 5400rpm
Број на сечила 3 сечила
Јачина на мотор 2,2 kW
Димензии на масата 1850x290mm
Димензии на оградата 760x100mm
Агол на наклон на врвот 10°
Дијаметар на вратилото на сечилото 73mm
Тежина 220 kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ