МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) - RK106H - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) – RK106H

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK106H Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK106H
Максимална работна ширина 630mm
Максимална работна дебелина 200mm
Минимална работна дебелина 5mm
Минимална работна должина 200mm
Максимална длабочина на обработка 5mm
Брзина 9.1 m/min
Број на вртежи 5600r/min
Моќност 5.5kW
Тежина 445/470kg
Димензии на машината 930x1160x1330mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ