МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) - RK105H - Radek

МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) – RK105H

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Спецификација

Спецификација

Модел RK105H
Максимална работна ширина 530mm
Максимална  работна дебелина 200mm
Минимална работна дебелина 5mm
Минимална работна должина 200mm
Максимална длабочина на рамнење 5mm
Брзина на обработка 9.1 m/min
Број на вртежи 5600r/min
Моќност 4kW
Тежина 395/425kg
Димензии на машината 1000x830x1300mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ