МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) – RK103 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) – RK103

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Опис

Опис

Модел RK103
Максимална работна ширина 300mm
Максимална работна дебелина 120mm
Минимална работна дебелина 10mm
Минимална работна должина 200mm
Максимална длабочина на рамнење 4mm
Брзина 13.5m/min
Дијаметар на глава на сечило Φ77mm
Број на вртежи 4500r/min
Моќност 1.5kW
Тежина 135/155kg
Димензии на пакување 670x640x950mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ