КАЛИБРАТОР – RK369 - Radek

КАЛИБРАТОР – RK369

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK369 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Модел RK369
Максимална ширина на обработка 920mm
Максимална дебелина на обработка 100mm
Максимално обработување 0,4mm
Димензија на масата 940x870mm
Дијаметар на ваљак 154mm
Број на вртежи на ваљак 1450r/min
Брзина на обработка 2.5-4.5m/min
Моќност на главен мотор 5.5kW 380V
Моќност на транспортер 0.37kW 380V
Време на сопирање на вретеното ≤9sec
Дијаметар на отворите за отпрашувач 4х Φ100mm
Тежина 480/550kg
Димензии на пакување 1180x1170x1080mm

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ