МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK50Q - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK50Q

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK50Q Категорија: Ознака:

Опис

Опис

 

 

Модел RK50Q
Должина на панелот Мин 120mm
Ширина на панелот Мин 80mm
Дебелина на панелот 12-55mm
Дебелина на кантирање 0.4-3mm
Брзина на обработка 13m/min
Работен притисок 0.6Mpa
Моќност 5.49kw
Димензии на пакување 2720x760x1300mm
Целосни димензии 3155x1110x1300mm
Тежина 700kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ